Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش این مرکز در گزارشی به ارزیابی عملکرد ماه (۸۵) قانون برنامه ششم توسعه (موضوع سهم واریزی دولت به صندوق ذخیره فرهنگیان) پرداخت.

این گزارش افزود: با تصویب تبصره «٦٣» قانون برنامه دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران توسط مجلس شورای اسلامی، مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در تاریخ ۱۳۷۴/۳/۷ در اجرای طی تصویبنامه شماره ١٣٥٩/ت١٤٩٥٦-هـ مورخ ۱۳۷۴/۲/۱۱ هیات وزیران، تأسیس و در اداره ثبت شرکت‌ها، ثبت شد و تا به امروز طی قانون برنامه سوم توسعه (ماده (١٤٧)، برنامه چهارم توسعه (ماده (٥٣) و قانون برنامه ششم توسعه (ماده (۸۵)) نیز استقرار یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهش‌های مجلس بیان کرد: مهمترین منابع مالی این مؤسسه از طریق واریزی ماهیانه حداکثر معادل پنج درصد حقوق و مزایای مستمر فرهنگیان عضو صندوق و کمک دولت معادل واریزی فرهنگیان عضو صندوق است. این گزارش به ارزیابی عملکرد همین موضوع در طول سال‌های اجرای قانون برنامه ششم می‌پردازد.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود تکلیف قانونی دولت به پرداخت معادل واریزی اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان به آن صندوق در ردیف اعتباری خاصی در قالب بودجه سنواتی، اما از یک سو فقط معادل ۲/۱۴ درصد از مجموع واریزی فرهنگیان در سال‌های ۱۳۹۶-۱۳۹۹ در بودجه‌های سنواتی به تصویب رسیده است و از سوی دیگر دولت تنها معادل ۱۸ درصد از مجموع واریزی فرهنگیان را طی بازه چهارساله مذکور به حساب صندوق واریز کرده است.

دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح کرد: بخشی از این مطالبات معوق مربوط به اعضای شاغل هستند، اما نکته قابل تأمل این است که براساس مکاتبه صندوق ذخیره فرهنگیان با وزارت آموزش و پرورش به شماره ۲۴۲۹/۹/ص مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ از مهرماه ۱۳۹۴ تا مهرماه ۱۴۰۰ تعداد ۲۶۰.۱۸۳ نفر عضو صندوق ذخیره فرهنگیان بازنشسته شده‌اند که به‌علت عدم تأدیه بدهی دولت به این صندوق، جمعاً به میزان ۵.۱۰۰.۵۰۵ میلیارد ریال مطالبات معوق دارند.

این گزارش عنوان کرد: عدم واریز سهم دولت به حساب صندوق ذخیره فرهنگیان درحالی است که سایر کارکنان دولت به موجب بند «ب» ماده (۱) قانون تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۶/۱۱/۲۶ به‌صورت ماهیانه از معادل ۱۰۰ درصد واریزی خود به‌عنوان سهم دولت برخوردار می‌شوند.

دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش مرکز پژوهش‌های مجلس افزود: علیرغم مشکلات و چالش‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در ابعاد مدیریت، نظارت، ماهیت حقوقی، جایگاه فرهنگیان در اداره و نظارت بر آن، عدم واریز سهم دولت از یک‌سو سبب شده است که بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش از دریافت سهم‌الشرکه دولت و سود حاصل از سرمایه‌گذاری آن محروم شوند و ازسوی دیگر صندوق ذخیره فرهنگیان فرصت سرمایه‌گذاری از قِبل این منابع مالی را از دست بدهد.

این گزارش خاطرنشان کرد: از همین‌رو می‌توان با تهاتر بدهی‌های صندوق و شرکت‌های زیرمجموعه آن به دولت، به تأدیه بخشی از مطالبات صندوق از دولت با اولویت پرداخت مطالبات اعضای بازنشسته صندوق اقدام کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی دولت صندوق ذخیره فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی دولت صندوق ذخیره فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش صندوق ذخیره فرهنگیان مرکز پژوهش های مجلس مجلس شورای اسلامی قانون برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رنگین‌کمان تمدن‌ها» رونمایی می‌شود

مراسم دیدار با عبدالحسین آذرنگ همراه با رونمایی «رنگین‌کمان تمدن‌ها» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دوازدهمین نشست کارگروه تاریخ انجمن ایران‌شناسی، با همکاری مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، به رونمایی از کتاب «رنگین‌کمان تمدن‌ها»، تازه‌ترین اثر عبدالحسین آذرنگ، مدیر بخش تاریخ معاصر و عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی اختصاص یافته است که روز دوشنبه، هفدهم اردیبهشت، ساعت ١١ صبح در تالار امیرالمؤمنینِ مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی به نشانی میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج (کاشانک)، نرسیده به سه‌راه آجودانیه، شمارۀ ٢١٠ برپا می‌شود.

در این مجلس، کاظم موسوی بجنوردی، غلام‌رضا امیرخانی، کامیار عابدی، علی میرزایی و محمود جعفری دهقی سخنرانی می‌کنند.

در معرفی «رنگین‌کمان تمدن‌ها» که در انتشارات «مروارید» عرضه شده است، می‌خوانیم: «در این کتاب از دریچه نگاه و تحقیق و قلم پژوهشگر خبره و سرشناس، عبدالحسین آذرنگ، با مهم‌ترین تمدن‌های جهان از آغاز تا کنون و نیز با خرده تمدن‌هایی درخور توجه آشنا می‌شویم. مؤلف در پی نشان‌ دادن این نکته است که همه تمدن‌ها، چه آن‌ها که نابود شده‌اند و به‌ ظاهر اثری از دستاوردهایشان دیده نمی‌شود، و چه تمدن‌هایی که هنوز هم می‌توان بازمانده‌هایی از دستاوردهایشان را دید، در تکوین تمدن حاکم بر جهان روزگار ما کم‌ و بیش سهم و تأثیر داشته‌اند. در واقع، ما با رنگین‌کمانی روبه‌رو هستیم که اگر طیف رنگ‌های متنوع آن به‌ درستی شناخته شود، از تلاش‌های انسان‌هایی نقاب برگرفته می‌شود که در عصر خود و با امکانات روزگار خود برای اعتلای سطح، نوع و کیفیت زندگی نقش‌آفرینی کرده‌اند و گاه به کاستی‌ها و قساوت‌ها و سقوط‌ها دامن زده‌اند.

کتاب «رنگین‌کمان تمدن‌ها» تألیفی است بسیار روش‌مند و سنجیده که با زبانی روان و بیانی رسا چکیده‌ای از سیر زندگی بشر در طول قرن‌ها را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • «رنگین‌کمان تمدن‌ها» رونمایی می‌شود
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟